Kategoria: Maszyny i urządzenia -> Maszyny dla przemysłu spożywczego Kraj: Wszystkie Polecane produkty [Polska]Nadziewarka do ciastek - półautomatycznaWypróbowana technika nadziewania ciastek
Przeznaczenie:
Urządzenie idealne przy produkcji: ptysi, croissantów, eklerek, pączków, ciactek, rurek, jak również do uzupełniania pojemników różnymi masami. Maszynę można używać zarówno do każdego kremu cukierniczego jak i dżemu.
Zalety naszych nadziewarek:
* całość wykonana ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
* napęd pneumatyczny - odporność na przeciążenia
* cicha i bezawaryjna praca
* podgrzewany lej[...] [Polska]Wywrotnica wózków z produktami sypkimiZalety naszej wywrotnicy:
* konstrukcja całkowicie stalowa - solidna, trwała i stabilna
* możliwość przemieszczania - urządzenie zaopatrzone w kółka jezdne i stopki
* wygodna obsługa - zautomatyzowamy pulpit sterowniczy
* dostosowanie wysokości wywracania do indywidualnych potrzeb klienta
* moc zainstalowana - 1,5 kW
* ciężar - 700 kg
Wywrotnica współpracuje z wózkami o wymiarach:
Szerokość -800mm
Długość -900mm
Wysokość -2200mm[...] [Polska]Wywrotnica dzieżZalety naszych wywrotnic:
* konstrukcja całkowicie stalowa - solidna, trwała i stabilna
* możliwość przemieszczania - urządzenie zaopatrzone w kółka jezdne i stopki
* dostępna również wersja stacjonarna
* wygodna obsługa - pilot na przewodzie
* dostosowanie wysokości wywracania do indywidualnych potrzeb klienta
* produkowane wersje: prawa lub lewa
* moc zainstalowana - 3 kW
* ciężar - 450 kg [...] [Polska]Dzielarko zaokrąglarka - automatycznaWypróbowana technika dzielenia i zaokrąglania ciast
Przeznaczenie:
Nowoczesne dzielarko-zaokrąglarki przeznaczone są do dzielenia ciasta na porcje
lub do dzielenia i zaokrąglania ciasta na bułki lub pączki.
Podstawowe cechy dzielarko-zaokrąglarek automatycznych:
* idealne przygotowanie 30 porcji ciasta (podzielenie i zaokrąglenie)
* zespół dzielący wykonany całkowicie ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
- co znacznie przedłuża żywotność urządzenia
[...] [Polska]Dzielarko zaokrąglarka - półautomatycznaWypróbowana technika dzielenia i zaokrąglania ciast
Przeznaczenie:
Nowoczesne dzielarko-zaokrąglarki przeznaczone są do dzielenia ciasta na porcje
lub do dzielenia i zaokrąglania ciasta na bułki lub pączki.
Podstawowe cechy dzielarko-zaokrąglarek półautomatycznych:
* idealne przygotowanie 30 porcji ciasta (podzielenie i zaokrąglenie)
* zespół dzielący wykonany całkowicie ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
- co znacznie przedłuża żywotność urządzenia
[...] [Polska]Przesiewacze do mąki i produktów sypkichWypróbowana metoda przesiewania i podawania mąki i produktów sypkich
Przesiewacz idealnie oczyszcza mąkę lub dowolny produkt sypki z wszelkich zanieczyszczeń a następnie podaje go do dzieży lub innego urządzenia na wysokość nawet do 5,0m. Jednocześnie z przesiewaniem następuje spulchnienie i napowietrzenie, co polepsza chłonność wody podczas mieszania ciasta, poprawiają się warunki fermentacji półproduktów i ciasta a tym samym wydajność i jakość pieczywa.
Budowa i wyposażenie:
[...] [Polska]Mieszałki spiralne do ciast z dzieżami wyjmowanymiWypróbowana technika mieszania ciast metodą spiralną
Przeznaczenie:
Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni
o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp..
Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta.
Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami wyjmowamymi:
* niezawodna i cicha praca
* solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja[...] [Polska]Mieszałki spiralne do ciast z dzieżą stałąWypróbowana technika mieszania ciast metodą spiralną
Przeznaczenie:
Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni
o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp..
Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta.
Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami stałymi:
* niezawodna i cicha praca
* solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja zaopatrzona[...] [Polska]Mieszałki spiralne do ciast z dzieżami wyjezdnymiWypróbowana technika mieszania ciast metodą spiralną
Przeznaczenie:
Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni
o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp.. Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta.
Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami wyjezdnymi:
* niezawodna i cicha praca
* solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja zaopatrzona[...] [Polska]Ugniatarki do twardych ciastPrzeznaczenie:
Idealne przy produkcji pierników, pierogów, słonych paluszków, precli, makaronu, pizzy, ciastek itp., jak również do przygotowania różnego rodzaju mas w produkcji spożywczej.
Ugniatarki WILMEX wykazują się bardzo dobrymi walorami technologicznymi przy produkcji ciast bardzo sztywnych i ciężkich.
Zalety naszych nowych ugniatarek:
* cicha i bezawaryjna praca
* idealne przygotowanie ciasta
* solidna stalowa podstawa zaopatrzona w kółka jezdne i stopki
[...] |
|